Cahaya Cinta – Datuk Siti Nurhaliza

Dia telah menentukannya
Kita bertemu dan bercinta
Inilah oh takdirnya
Bukan kerana harta
Inilah citra cahaya cinta

Pintu hatiku telah Kau buka
Tak mampu ku menafikannya
Kejujuran diberi
Kasih tak akan terhenti
Ini bahagia yang ku cari

Sayangi daku
Peluklah daku
Janji dengan ku
Semai cinta nan satu

Tuhan menguji
Takkan berhenti
Hanya ku pinta
Sama setia menjaga
Hingga ke alam syurga

———————————————————————————–

Asid memang suka sangat lagu ini. Lirik yang penuh dengan pergertian yang mendalam tentang cinta yang tulus yang tersemat dilubuk hati.

Anda Mungkin Meminati:

5 thoughts on “Cahaya Cinta – Datuk Siti Nurhaliza”

  1. ai….aku pun suke sgt lagu ni…smpai my asben tau yg lagu ni khas urk dia…hehehehehe…rindu kat my hubby!!!!uwaaa…nk merdeka,byk la operasi…tidola sorg2….huhuhuuuh…

  2. aku pon suke lagu niiiii..ms first time ct nyanyi dulu lagik…lirik dia…ada umphhhh!!ekekeke…n then, kdg2 tu time aku jiwang rindu kat laki aku tahap gaban…aku dgr lagu ni laa…nangis beb!kahkahhkahkhaaa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *