Bungkusan2 Yang Menceriakan Hariku

Alhamdulillah,

Pagi ni ada 3 orang Encik Posmen datang hantar barang. First.. pos ekspress ada dua sampul. Isinya

dari eT

Terima Kasih daun keladi. Nanti bagi lagi.. hehe. Katanya nak datang rumah, nak pos sendiri hadiah harijadi Asid yang lepas. Tak sempat sebab dia dah deliver baby boy pada 9 April yang lepas. Tahniah buat eT sekeluarga. Penantian berakhir!

Sampul ke dua pula dari kawan maya facebook.. Kak Maria. Kenal2 sebab mempunyai hobi yang sama iaitu mengumpul FM. Kak Maria ni pembeli dan pejual FM. Sume hebat2 koleksinya berbanding Asid ni.. huhu. Asid ni pengumpul FM yang biasa2 jerk, yang budget di beli, kengkawan yang baik hati kasi dan menang beberapa FM dari giveaway/contest.

 

FM Korea

Harganya?? biarlah rahsia

Pastu, Encik Posmen dari Poslaju hantar bungkusan comel pulak.

 

Bedak Ronasutra

Dari ISMI

3 Kotak Bedak Ronasutra yang Asid menang dari Giveaway Raih Undi Ismi pun dah sampai. alhamdulillah dan terima kasih sekali lagi kepada penganjur. Ada 3 jenis tuh iaitu Sawo Yellow, Natural Buff dan Honey. Tak tahulah yang 3 ini sesuai ke tidak dengan kulit muka Asid. Sebab asid guna cream peach. Kalau tak sesuai, Asid bagilah sesiapa.. 🙂

Lastly Encik Posmen dari poslaju juga datang, hantar borang poslaju yang dah kehabisan. Alhamdulillah penjualan Jersy Selangor 2011/2012 ni berjalan lancar. Kalau yang belum order tuh, meh jeling2 di sini.. klik gambar di bawah

 

 

 

4 thoughts on “Bungkusan2 Yang Menceriakan Hariku”

  1. ooo ko tak putih sangat? hehe aku pun tak putih sgt, tp cream peach sesuai.. hmm

    selain tuh natural okay jugak? hehe takpe2 klu tak okay ko boleh ok kan dlm kelas make-up nanti kan? hehe 🙂

  2. aku pakai natural buff sbb muka aku tak putih sgt… so amik yg natural tu je…

    kalau pakai cream peach mcm mak aku pakai aku,rasa mcm topeng dah hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *