BoR!nG gIL3R

Today.. rasa macam boring sangat.. Start bangun 800 am time abang pergi keje, pastuh sambung tido balik sampailah pukul 1200 tgh hari (apa punya menantu lah budak nih).

Lepas tuh terus mandi… lepak2 tengok tv until pukul 3 atau 4 petang, basuh baju.Then sambung tido balik (sure lepas nih gemuk gedempung balik).

Hari nie tak tahu lah pulak.Kenapa macam malas je nak buat apa2.Kalau jengka dulu ada je keje nak buat. But now boring sangat.. Mungkin sebab duduk umah je.Orang dah biasa kerja.Tak pernah duduk umah sebegini lama.(tak best rasa).

ermm. Bila lah nak keje nih…. huhuhuh :::(

Anda Mungkin Meminati:

2 thoughts on “BoR!nG gIL3R”

  1. aku pulak seorang pelajar kat sebuah universiti..sekarang ni tengah cuti 2bulan lebih.dok umah je..nak kerja tapi dah kena reject borang application.so jadilah suri rumah tanpa rajanya..walaupun cuti panjang,namun smpai sekarang bersemangat lagi nak bangun pagi..pagi2 jadi tukang kejut mak ngan adik.then jadi drebar.antar adik ke sekolah,pastu kena gosok baju mak and antar ke stesen lrt..lepas tu jadi tukang masak untuk adik dan tunang..kekadang terasa mcam orang gaji pulak..terasa tau bila tak da perkataan terima kasih dari mulut adik dan kadang2 kena marah bila lambat,lupa nak masak ke..tapi kerana tunang ku lah yang buat aku makin bersemangat nak buat semua tu, terutamanya memsak..sebab tengah hari dia akan datang makan sebelum ke kolej..bersemangat aku tengok dia makan.orang perempuan,lelaki dan anak2 adalah mekanisma semangat buat kita..kalau tak akan malas lah perempuan tu..pendapat aje..sebab aku kalau tunang tak datang..kena penyakit malasla..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *