Blueberry Cheese Tart

Assalamualaikum,

Cute tak gambar blueberry cheese tart ni? Rasanya hmm secute dan sesedap rupanya. Harganya rm1/pcs. Memang sedap.. kalau korang beli dan makan pun, sure tak nyesal. Sebab Asid dah beli.. sodap.. thanks ye Diana. Lenkali boleh order lagi.

Asid beli aje sebab bab kuih2 cam gini memang takde air tangan. Tambahan lagi buat tart leceh sikit kan? Korang pandai tak buat tart macam ni? kalau pandai, sila2 buat demostrasi, siap dengan resepi atau terus aje buat jualan.. hehe boleh Asid try order. Acutrytest..

Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *