BlackBerry @ CuteBerry @ NoobBerry

Check out what Berry you are today!

KepohBerry? KiamsapBerry? NoobBerry? What berry do you think you are? Play the fun quiz today and stand a chance to win a limited edition BlackBerry exclusively from DiGi. Share with your friends what berry are you on your Facebook and check out tons of other Cute Berry Characters! Trust me, you will definitely play this more than once, because it’s just too addictive to stop! Share the fun today!

Aku dah start main game ni.. kelako. Aku paling suka game tangkap2 handphone tuh.. sebab mana tahu pasni ‘tertangkap’ BLACKBERRY REAL punya dari DIGI.

1. 1st main aku dapat NOOBBERRY ;Ranking ke 17519 (teruk benor)

2. 2nd main dapat PLAYPLAYBERRY : Ranking 16561 (ceh bertambah baik la kan)
3. 3rd main pula dapat NINJABEERY : Ranking 10068 (uish makin baik!)

hmm kalau korang nak join suka2 tapi ‘terdapat’ hadiah BLACKBERRY tuu
klik kat link di bawah ni… GOOD LUCK!

BLACKBEERY FROM DIGI?


2 thoughts on “BlackBerry @ CuteBerry @ NoobBerry”

  1. Asida…rajin sungguh main game & masuk giveaway… akak ni ada masa malas… ikot mood… nantilah bila akak balik shah alam… senang2 akak masuk giveaway kat blog asida ye…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *