Berwajah Baru

Hehe dah masuk tahun baru so kenalah tukar layout baru.Warna hijau pulak. Cantik tak? 🙂

—————————————————————————————

Pukul 7 pagi tadi, pergi Tasik Shah Alam. Amik angin dan exercise sikit, maklumlah dua tiga hari ni badan rasa kurang sihat sikit. Pergi dengan Abang dan Nana. Lepas jalan2 satu pusingan dua tasik tu, kitorang pergi pasar beli ayam dan sayuran. Pastu pergi breakfast roti canai dan teh tarik dekat seksyen 6. hehehe balik rumah pukul 9 pagi. Alhamdulillah badan pun rasa dah bertambah sihat. Kena banyak bersenam time2 pregnant ni. Esok nak pergi lagi. Hehehe 🙂

One thought on “Berwajah Baru”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *