Nov 2006 03

Berjumpa Dr0

Posted In Umum

Hari ni seperti biasa ada appt dengan Dr buat kali ke 5. Alhamdulillah rupa2nya hampir 18 bulan Asid pregnant. Dan tarikh bersalin seperti hari pertama jumpa Dr dulu tak berubah. Syukur juga kandungan dan kesihatan Asid sihat dan tidak ada apa2 masalah. Cuma pesan Dr kena make sure next appt berat bertambah 2 kg. Lepas raya ni dah naik 2 kg, so next month pun kena naik 2 kg. Ini kerana berat baby bertambah 1 kg dalam masa 2 weeks. Hehehe seronok tengok baby gerak2, kata Dr tak lama lagi Mama dapat rasa baby gerak2. Hehehe…. 🙂

Tekanan darah still normal, tapi kena jugak makan ubat tambah darah. Sebab takut kurang darah masa tumpah darah time bersalin nanti.

Anda Mungkin Meminati:


Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.