Aura Maya & Bedak Arab KOKURYU SUPER SUMMER CAKE

bedak arab color

Berminat SMS: 0123312030

Korang penah cuba bedak ni tak??…Produk dari Jepun hasil kajian di Filipina Cherry laboratory.Kebanyakan wanita arab pakai pada musim panas… Sangat senang dipakai. Beberapa minit menjadikan kulit muka seakan-akan kita pernah masuk kelas make up! Akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya, berseri, cun dan yang penting terasa ringan di muka (tak melekit langsung!)

Asid memang pakai, lepas pakai Aura Maya, nak keluar tuh just pakai bedak arab ni. Memang nampak macam make up tebal. Seronok. Kalau majlis malam pun nampak clear, cerah lagi. Macam dalam gambar ini.

Bawah ni pula, bergambar dengan pengantin.

Macam sama tebal kan? padahal sekali calik je 🙂 Memang jimat.

TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

Bedak ini 3 dalam 1: moisturizer, foundation n alas bedak…sangat jimat! Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira berkulit gelap, cerah, putih dan sebagainya, Sesiapa sahaja sesuai memakainya . Kemas dan sekata.Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda. Mengecutkan jerawat. Apabila berpeluh akan menampakkan anda lebih cantik. Tahan Selama lebih 8 jam. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit. Suci dan Halal, serta boleh dibawa solat.

Berminat boleh SMS/Whatapps: 0123312030

Email: asieda82@gmail.com

bedak arab 4

bedak arab 5

bedak arab 7 bedak arab 9 bedak arab 15 bedak arab 16 bedak arab 17 bedak arab 19

2 thoughts on “Aura Maya & Bedak Arab KOKURYU SUPER SUMMER CAKE”

  1. Tinggalkan anak2 selama setengahari ini, balik aje bedak arab ku dah hilang, tinggal span aje. Ini sure si adik suka main sebab bau wangi, jangan habis makan sudahlah ya

    mode: 4jam dah hilang.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *