Alhamdulillah.. Majlis Anugerah Usahawan Augy 2013

Syukur, baru-baru ini Asid menghadiri MAJLIS ANUGERAH USAHAWAN AUGY 2013. AUGY berasal dari perkataan Arab bermaksud ‘Puncak Impian’.

dinner

Usahawan Augy?? Ya selama 3tahun berkecimpung dalam bisness online ini, macam-macam produk asid jual. Alang-alang ada internet di rumah, jadi suri rumah dan ibu sepanjang masa.. why not kita cari income lebih kan?? bermula dari suka-suka aje, pastu dpt duit lebih.. rasa lebih seronok..nak shopping bila-bila masa pun boleh. Nak beli apa pun tak payah dok mintak duit laki dah.. hehe

dinner 3

Pastu pikir-pikir, kenapa tak nak majukan diri sendiri.. at least menolong family sendiri, suami, anak-anak dan keluarga lain juga. Maka beransur2lah asid berkerja secara serius dalam bisness online ini. terutama PRODUK CADAR. Brand pun macam-macam jenis, termasuklah AUGY ini.. company bumiputra yang kini sudah menampak stabil selepas 4tahun diwujudkan. 🙂 rasalah juga bahang2 semangatnya jutawan-jutawan peniaga Augy ni..

dinner 4

Asid pula? masih jauh nak melangkah. Insya-Allah semoga Allah membuka jalanNya buat Asid.

Bagi kengkawan yang nak join bisness online dengan asid, boleh contact di facebook. (side kanan)

dinner 5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *