Aku Menjadi SuriRumah kembali…

After 3 days aku keje, so ari nie aku decided nak resign.So ari ni aku tak pergi mana2 just duduk rumah sahaja. Bukan apa semalam aku dapat offer letter, after my husband read and explained to me, he advice not to pick up this job.Walaupun gaji lumayan sebab certain things macam tak best,tak relevan arr.Bagi aku, tak baik melawan cakap suami, maklum lah syurga si isteri di tapak kaki suami.. hehe 🙂

Lagipun jiwa aku tak kena dengan kerja2 macam tuh. Susah sikit. Any way aku akan try cari kerja lain. InsyaAllah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *