AIA OH AIA

Aduhai memang susah giler nak bekerja dengan Insurans AIA ni. Kalau bab nak suruh kita bayar memang cepat je surat or call dari diorang ni. Kalau bab nak claim memang susah giler. Mende ni dah berbulan2 masalahnya. Start dari bulan 2, mintak tukar agensi dari Agency P tuh sampai sekarang tak boleh nak ditukar. Pulak tuh dah banyak komisen yang diamiknya tapi kerja tak buat. Aiseh. Asal laah diorang tak tolong. Apa masalahnya???

Sekarang Asid pulak jadi mangsa. Bukan nya aku yang nak claim. My Bos lah. Memang dah kerja. Apalah nasib… Tadi call dia punya hotline.. lama giler baru aku dapat bercakap dengan CSR dia. Kesian juga dengan si mamat tuh kena maki hamun. Yelah mende yang dah lama patutnya dah settle. Ini tak.. kena arr. Hati pulak tengah panas, otak tengah pusing. Pening dengan collection yang shot tu.. aiseh. Masalah ajer.

Apa yang boleh buat … bersabar jelah. Sabar itu separuh daripada iman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *