Ahad atau Isnin

Hari nie ade beberapa perkara men’confius’ kan, either nak balik kampung hari ni atau esok. Difikirkan hari ni macam malas lagi, so amik keputusan nak balik Jengka hari esok. Hari nie nak jalan2 ke rumah Kak Ja. Entah dia ada dekat rumah ke tidak. Belum call dia lagi tapi sudah bersiap. Hehe senang jerk naik bas klang kat depan kedai sana jerk. Oklah sudah tengah hari nie nak bergerak dah. Hehehe

Tanpa disangka tengah makan nasi lemak, my BF datang. Dia kata nak hantarkan kite ke rumah Kak Ja. So dia hantarlah. Bila dah sampai dia lepak kejap pastuh dia balik rumah dia sebab ada keje katanyer. Oklah. Malam tu tengok juara lagu bersama orang2 di rumah itu. Aduhai sedih sebab anuar zain tak menang..huhuhu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *