Aduhaii..Ngantuk Sangat Ni

Dah pukul berapa nie. Kerja tak siap lagi. Apa yang nak di beri pada supervisor esok. Aduh!!! Tinggal planning untuk semester depan je lagi. Mata pulak sudah tidak tahan lagi nak tutup. Nampaknyer kejap2 lagi terpaksa tidur ni. Kalau tak,  sure tak bukak mata pagi nanti. So terpaksa lah tidur dulu. Sambung pulak pagi esok. Boleh bangun ke ni??? hehehe.cuba ahh…

Akhirnya..tak bangun awal. Cukup2 masa nak jumpa puan. Bila sampai kat depan bilik puan, puan tak ada. So terbuktilah bahawa kami memang lambat sebenarnya. Lambat terlambat sangat. Hehehe. Ini semua sebab tidur lambat malam tadi. Aduhai…terpaksa buat appointment baru dengan puan. Esok pagi datang jangan tak datang!!

Lepas balik kelas, online kejap. Ada lah masalah sikit ngan si jantung hati. Kita kecik hati sikit je ngan dia, pastu dia pulak macam marah kan kita. Sampai rosak mood kita nak searching pasal presentation IPK. Aduhaiii..geram :(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *