7610

hari ahad lepas aku ngan amir pergi sungai wang and lowyat. Pergi lowyat semata2 nak beli ink printer.What ever lah kan.. janji beli yang prior punyer takut yang local punya payah pulak.Nak jaga betul2 printer nih.Yelah dah ada pengalaman ngan printer yang dahulu, selalu sangat beli ink murah (not asli), pakai cucuk pulak tuh, alih2 printer jem.Rosak giler.Pastuh baru beli printer nie. Hp 1315.Nie pun berkat si cobain bawak kitorang gi summit belikan ink untuk awek dia hari tuh.. terus aku terbekenan n beli.hehehe

Citer pergi sungai wang pun sebab hal penting jugak. Kenalah beli mende alah ini jugak semata2 keranaMU THESIS.huhu.. terus jadi pokai.Duit langsung tak boleh guna untuk beli main2 dah.Kena jimat.. bilalah duit elaun dari Trius nih nak dapat.. 🙁 sedih nya…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *