3rd day – Graph Mode

Hari ke3 aku training kat company nie.So, lagi lama lagilah pening.Macam study gak kalu mende baru belajar then paksa jugak masuk dlm otak dlm masa singkat,hah pening sangat.Nie pening pun blum hilang lagi.

Hari nie aku banyak belajar macam mana nak baca graph.Nak tahu bila akan untung dan rugi. Penin jugaklah siap kena ingat formula lagi.Baik belajar kat uitm dulu tak adalah pening sangat macam nie.aisehman 🙁 tension…

2 thoughts on “3rd day – Graph Mode”

  1. w’salam.Lebih kurang lah macam tuh. Memang environment ok dan gaji banyak tp tulah aku pun takut gak.boleh ke carik klien.. hehehe . thanks banyak2 sebab keperihatinan ko. thanks lot.

  2. askum…. ermm… sowwi ek, saje je nak tanya. ko kije remiser ek skang? kiranya konvert duit dari USD ke EUR or ke JPY or pe2 aa ek? ermm…. kalo aa betul ape yg aku ckp ni, ada bende aku nak ingat2kan ko…
    1)klien kena carik sendirik, modal bukan kecik, minimum 2 lot (USD2000)
    2)future ko kalo ko wak kerja ni, terutama kalo ko xpect nak kije lama.
    bukan pe, aku ada pengalaman kije kat kampeni camtu.mmg besh environment dia, kije rilek, tapi kena bersengkang mata pasal market tutup kul 4 pg waktu mesia.
    n da worst thing is 2 bln aku kije, klien aku rugi RM28,000.so, aku bukan nak halang atau nak kasik moral ko down…cuma ingat2kan…jgn brase lak ey….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *