33 Weeks

Hari ini dah 33 minggu kandungan Asid. Appointment dengan Dr Adilah tadi, masih tak ada apa2 yang berubah. Baby masih songsang, air ketuban cukup2 je. Sedih…. Risau pun ada, kalau kedudukan baby still tak berubah, terpaksalah nanti pembedahan dilakukan. Kalau boeh semua orang nak bersalin normal kan.. huhuhu 🙁

Tadi amik ejection ATT yang pertama untuk mengelak kancing gigi. Sakit jugak kebas sampai sekarang. Dah lama tak kena suntik ni, yang last masa suntikan BCG masa sekolah rendah. Takut pun ada.. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *