:)

Semalam sedih sangat. Tak tahu nampak lah sensitive sangat dan yang paling teruk susahkan hati Abang. Kesian Abang penat2 kerja, balik pulak kena layan kerenah pregnant wife yang teruk ni. huhuhu 🙁 Kesian Abang. Sorry.

Tapi hari ni lain pulak, happy sangat. Maybe Abang pujuk Sayang pastuh suruh beli baju pregnant dekat JUSCO. Memang nak beli baju tadi tapi hari itu tak perasan yang baju tu lengan pendek.Kena lah cancel kan, so Sayang beli seluar pregnant je. Hehehe ‘Je??” kata JE tapi harga mai ai.Mahal bukan main. Tak apalah bukan selalu beli baju pregnant nie.hehe 🙂 Time kasih Abang…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *