Apr 2010 29

Susu Anmum25

Posted In Umum

Masa aku mengandungkan Arisha, aku minum susu Anmum Materna dan selepas itu aku minum susu Anmum Lacta sebab rasanya best.Tapi apa yang penting, ia memberi khasiat untuk anak aku tuh.

Kalau beli produk ini, kenalah simpan hujung sudu dia untuk redeem barang yang diorang nak kasi. Mula2 aku tak perasan, dah habis guna satu tin or kotak, aku buang ajer hingga lah aku terjumpa satu website.. apantah dah tak ingat. Macam2 barang dia redeem. Masa tuh baru aku start simpan.

Baru-baru ni dalam majalah Ma & Pa ada pulak borang untuk redeem. 3 hujung sudu dia, boleh redeem dengan satu tuala mandi baby. 7 hujung sudu pulak boleh redeem dengan alat pengesan tekanan darah. Memang nak sangat redeem alat ni sebab aku asyik pening kepala ajer kot2 darah tinggi.

Tup2 aku check ada 6 sudu jerk. huhuhu menyesal pulak aku dah berhenti minum. Berhenti masa Arisha dah tak minum susu badan daa.. Ada extra satu kotak susu, tapi aku dah bagi kakak aku minum. wakaka patutnya aku amik sudu tuh. LOL

Ada juga susu untuk kanak2.. Anmum Essential tapi tak beli sebab budak2 sudah serasi dengan susu Dumex. Lagipun aku rasa susu Anmum tuh mahal sangat. Susu yang aku minum tuh pun rasa macam mencekik darah. wakaka itu pasal ada lebih kena kasi orang, membazir pulak nanti. :)

So, nahtijah terpaksalah aku redeem ajer tuala mandi ni. No bad lah..cantik juga. :)

Warna purple. nice..

Bulan ni asyik dapat kain purple jerk. Papa pergi Vietnam pun beli kain pasang semuanya purple pasal rombongan Cik Kiah dari Malaysia dah rembat semua kain2 pasang yang cantik2. Itulah… nak shopping2 ni kena pergi awal2 ni tidak.. pergi pukul 830. Diorang ntah2 pergi pukul 7 sebab pukul 830 diorang dah nak balik hotel. LOL. Apa2 pun terima kasih untuk ole2 tuh. :)

Anda Mungkin Meminati:


25 Comments

  1. Nasir says:

    salam,
    saya ada stock susu Anmum essentials step 1
    8 kotak – 650g – Harga Runcit RM 49.90, Harga Saya -RM 45
    3 Tin – 900 g – Harga Runcit RM 71.30, Harga Saya – RM 65
    Location in Seri Kembangan. Kalau nak saya send ke rumah, only on weekends.
    Sila SMS- 012-5321901 / 012-6503560

  2. azah says:

    susu anmum manterna ni kalau orang yang tak kahwin lagi boleh ke minum?? minum untuk naikkan berat badan..boleh ke??

  3. eina says:

    betul ker susu anmum meterna sesuai tuk wanita yg hendak hamil..tuk pengetahuan sye baru jer start minum susu anmum meterna ni..

  4. eina says:

    betul ker susu anmum meterna ni sesuai tuk wanita yg nak hamil..tuk pengetahuan sye baru jer start minum susu ni..

  5. darlina says:

    maaf yer lari tajuk..kak kalu dapt tau kite pregnant..pastu ade kuar coklat2 sikit..sikit je la..tu bahaya tok kandungan ke..atas nasihat adik saya..minum susu ni ..saya minum 2 kali sehari..alhamdulliah…makin kurang…

Leave a Comment

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.