Sep 2011 22

2 bulan pakai Aura Maya Skin Care6

Posted In Umum

Alhamdulillah,

Sudah 2 bulan lebih pakai Aura Maya ni. Krim siang dan malam ada lagi. Cuma sabunnya tinggal sikit, maklumlah cuci muka selalu kan.. pulak tuh dah kerat2 sikit bagi orang cuba. Yang cuba tu pun dah siap order set penuh lak. Alhamdulillah.

Lepas ni, mana nak cuba sabun sekerat tuh, bolehlah datang rumah cuba dulu pakai. Yang ni free aje. hehe

Allamdulillah juga, tadi ada news ada orang kotak katik kan nama Asid sebagai penjual Aura Maya ciplak punya. MasyaAllah. Siap cakap dia tengok sendiri Asid bungkus2 kat rumah.  Untuk pengetahuan semua, asid tak bungkus2 sendiri.. partner asid yang tolong bungkuskan. terima kasih atas bantuan dia selama ini. 🙂

Ini pic terbaru raya hari tuh.. ada juga muka berkilat2 bukan sebab berminyak tau.. itu gambar selepas berpeluh. hehe tengaharilah kan, so asid letak sini gambar waktu malam lak.. 🙂 ngan anak2 lagi. sgt suka gambar ni..

Maaflah ada jerawat sikit naik, maklumlah musim raya. Main tibai aje makan macam2. Skrg pula musim kenduri kahwin, giler ngan sambal belacan lak.. nyummy

 

p/s: 2, 3 hari lepas Asid umumkan pemenang untuk batch 2 ilovecontestblog tuh.. mana2 pemenang emailkan details yg diperlukan ye. tq

Anda Mungkin Meminati:


6 Comments

  1. sumarni says:

    pm harga dear..

  2. intan says:

    salam boleh tau bape harga…
    produk ni sama ngan eumora k

  3. salam asid, sy nak tny set percubaan sj bp hage’e?

Leave a Comment

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.