1st Reunion – Ahad 28hb Jan 2006

Syukur alhamdulillah majlis reunion batch cs110 jun2000 selamat dijalankan atas usaha Cik Maziati(ET) kita. Diadakan di Midvelly pada pukul 145 ptg tepai akhirnya berjumpa pukul 2 ptg lebih kurang dan sebetulnya dapat bersama2 pada pukul 3 petang di Burger King.

Terima kasih kepada Din kerana belanja makan burger king. Majlis ni Asid tak lama join hanya sekadar lepak di Burger King. Sebab dah penat sangat dari pagi tadi shopping barang baby kat Jusco. Nak jalan pun dah tak larat, jalan pun macam berat sebelah. Kaki pulak jangan citerlah mesti bengkak habis sebab banyak sangat berdiri. Dari jam 10 pagi sampai 4 ptg. Legalah sikit sebab malam tu Abang tolong sapukan minyak. tapi bengkak nya sampai sekarang still ada. Aiseh. Nak buat macam mana dah lumrah orang mengandung. hehehe

Lepas makan, diorang pergi main bowling, rugi tak dapat join sekali, tak dapatlah tengok kak liza dan baby dia. lagi satu diorang ni sakan bergambo dengan Datuk Ct. Bestnya diorang kan… hehe tak apalah. Asid pun ada jumpa Amy search dengan wife dia segan nak mintak amik gambo. Buat dunno je. Wakaka.. 🙂

Harapan Asdi semoga reunion yang kedua ketiga dan seterusnya berjaya jugak seperti ini. Cuma diharapkan ahli2 yang lain dapat join sekali untuk memeriahkan majlis kite. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *