1st Day

First day practikal nih..hehehe apa cite ek? Sampai2 kami diterima (disambut oleh En Gani as our practikal supervisor dan dibawa masuk ke dalam meeting room. Nak citer pasal perkenalan kali pertama tu tak de arr sebab nie second time kasi jumpe.1st masa kami nak confirmkan psl praktikal kat sini. Then citer2 sikit pastuh tu, pembahagian kerja..ada arr masing2 kerja@ assignmentlah org kata.kitaorg 6 org nih dibahagi kepada 3 groups. Masing2 kena study tentang job tuh arr.Sometime surf internet,collect information and try give ideas sebab nanti kitorg kena present kat bos.hehehe

After lunch sibuk lagi ngan perbincangan tajuk masing2 sama gak ngan aku sibuk bincang ngan partner(walaupun tak bincang sgt2,buat2 sibuk gitu) macam tak biasa..hehehe Pastuh pukul 5 ptg bos masuk.then kitaorg kena present arr macam ner ideas kami.masa nie kami just bagi tau apa benda tuh(job tuh),components yang berkaitan,consep dia then mcm ner proses dia..ai see man..first day dah kena perajh otak kan..tapi alhamdulillah arr..de keje gak tak mcm sesetengah budak msih melepak..hehehe satu cabaran nak come out ideas tuh.maklumlah cuti lama dua minggu tuh membantutkan pemikiran wakaka

lepas present..discuss tentang certain part yang mana menambahkan lagi keje kami..ada arr.buat elok2 bos kata de reward(mende apa tak tahu arr).. tuh mcm satu cara nak motivated kitorg.kitorg tima jelah.hehehe

🙂 acidcun 4ever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *